Александър Дунчев днес напусна Продължаваме промяната. Той обяви решението си във

...
Александър Дунчев днес напусна Продължаваме промяната. Той обяви решението си във
Коментари Харесай

Дунчев напуска Промяната, след като не му дадоха да оглави листата на ПП-ДБ в 26 МИР София

Александър Дунчев през днешния ден напусна " Продължаваме промяната ".

 

Той разгласи решението си във Facebook четири дни след старта на предизборната акция.

Бившият народен представител от групировката на Кирил Петков и Асен Василев предишния месец заприказва за " задкулисие " в партията. Повод за изявлението му бе реденето на листите за вота на 2 април - той не оглави листата на ПП-ДБ в 26 МИР София, както на последните избори. Вместо него отпред застана Александър Симидчиев от Демократична България.

Спорът сред него и партията се разигра в медиите, като в поредност от изявленията стана ясно, че му е предлагана лидерска позиция в други региони, а Кирил Петков му е предложил да бъде лидер и в 24 МИР София.

Днес Дунчев декларира, че съществена причина за напускането на партията е това, че зелените дела не са " нито силата, нито измежду целите на Промяната ".

" Причината е елементарна. Доскоро имах подозрение, само че към този момент съм 100% уверен, че зелените дела не са нито силата, нито измежду целите на Промяната. В което няма нищо неприятно - просто загубихме една година да се надлъгваме...Една идея, която не съумях да кача на кораба на Промяната, само че идея, която се надявам с Вашата помощ и с общи старания да продължим да гоним до цялостен триумф ", написа още той.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР